Op vrijdag 5 april 2019 organiseert Factory 6 – Striking audio design, de Masterclass Podcasten. Tijdens deze intensieve maar vooral interactieve masterclass leer je om de wereld te veroveren met jouw podcast!

Je leert wat je nodig hebt om een goede podcast te maken. Welke voorbereidingen je moet treffen voordat je kan gaan opnemen, maar ook hoe je moet gaan opnemen, bewerken, publiceren en hoe je de podcast effectief als marketingmiddel kan gebruiken.

Kortom, je krijgt exact de juiste tools om een kickstart te maken met je podcast of je bestaande podcast naar een hoger niveau te brengen.

 

NU AANMELDEN

 

Single ticket: € 179,-

Duo ticket: € 299,-

You just need one person to listen, get your message & pass it to someone else. And you’ve doubled your audience.

ROBERT GERRISH

 

NU AANMELDEN

 

Single ticket: € 179,-

Duo ticket: € 299,-

Een goede podcast laat zien dat jij een van de autoritaire spelers bent binnen jouw vakgebied. De mogelijkheden tot kennisdeling, storytelling en interviews met interessante gasten geven jouw doelgroep een sterk, vertrouwd en persoonlijk beeld van jouw bedrijf. Een podcast is daarom ideaal om het merkbewustzijn bij potentiële klanten te vergroten. Ook het integreren van informatie over jouw producten en diensten kan op een goede manier gecombineerd worden met de content.

 

CONTACT

Heb je een vraag? Stel ‘m gerust, we helpen je namelijk graag verder. Als je hier je gegevens achterlaat, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Kan je vraag niet wachten? Dan mag je ons altijd even bellen. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)71 – 240 76 89.

 

A podcast is a great way to develop relationships with hard to reach people.

TIM PAIGE

Erik van Oosten

Trainer Masterclass Podcasten

Erik is founder van Factory 6 – Striking audio design, de specialisten op het gebied van beleving met geluid.

Je hebt vast wel eens een van zijn werken gehoord, of je hebt er iemand over gehoord… Of misschien heb je hem er zelf over gehoord, want Erik is een enthousiast spreker over wat de impact van geluid is en wat geluid met je brein doet.

Datum: Vrijdag 5 april 2019

Tijd: 9.30 – 17:00

Locatie: Area071 – Leiderdorp

Eten & drinken: Koffie, thee, fris en lunch inbegrepen

Area071 - Factory 6

NU AANMELDEN

alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.