PODCASTEN IN EEN DAG

MAAK JE EIGEN PODCAST

Podcasten is een ultieme mogelijkheid tot kennisdeling, marketing en storytelling. 

Een goede podcast laat zien dat jij een van de autoritaire spelers bent binnen jouw vakgebied en biedt jouw doelgroep een sterk, vertrouwd en persoonlijk beeld van jouw bedrijf.

Grote kans dat jij jouw (potentiële) klant positief beïnvloed met een inspirerend verhaal, vertelt in jouw podcast.

Met onze unieke cursus “Podcasten in een dag” zet je de fundering voor een steengoede podcast waarmee jouw profilering naar een hoger niveau tilt. Een opstap naar een podcast waar je luisteraars op wachten en verdienen.

Na het volgen van de 6 uniek samengestelde modules staat er een ultieme podcast blauwdruk waar je alle afleveringen profijt van gaat hebben.

Profiteer van de unieke technische kennis van de podcast expert van Nederland. Erik van Oosten leert je in een dag het beste uit jezelf te verwerken in een podcast. Een cursus samengesteld voor beginnende podcasters of bedrijven en particulieren die hun podcast naar een hoger niveau willen tillen.

De cursus bestaat uit een speciale en verfrissende combinatie van teksten, duidelijke filmpjes en natuurlijk podcasts waarmee je op gevarieerde wijze de stof aangeboden krijgt. Wij wensen je heel veel plezier met onze cursus “Podcasten in een dag”.

 

KRIJG DIRECT TOEGANG

Module 1 – Podcast beginnen

Zonder een goede basis geen goede podcast! 

Wat wordt de opzet, welke apparatuur is geschikt voor jouw doelstellingen en welk format past het beste bij jou?

Module 2 – Technieken

Technische maar vooral essentiële informatie over methodiek achter het opnemen van een goede podcast. Van microfoontechniek tot opnames op afstand.

Module 3 – Interviews

Leer het beste interview voor jouw podcast samen te stellen. Welke gasten zijn een succes voor de podcast en welke technieken pas je toe?

Module 4 – Productie

Na een opname volgt de productie, het in elkaar zetten van de podcast. Je leert de beste montage tips en tricks van de expert.

Module 5 – Mixage

Deze module leert jou hoe je de best klinkende podcast maakt die voldoet aan de strenge eisen van Google en Apple. Het punt waarmee je met extra tools het verschil gaat maken.

Module 6 – Publiceren

Ready. Set. Go! Je leert stap voor stap publiceren op elk platform, op naar en top 10 notering!

 

KRIJG DIRECT TOEGANG

De cursus is online, volg de cursus op je eigen tempo.

De cursus is te lezen, te zien en te luisteren; dus zelfs onderweg kun je de cursus volgen.

Onze speciale werkbladen kun je downloaden en bieden een handvat bij het opnemen van de podcast.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, wij bieden online support. We staan klaar voor jouw vragen.

Wat de cursus “Podcasten in een dag” onderscheidt van andere cursussen is de unieke mix van marketing tools, kennis van interviewen en de technische uitleg. Dit zorgt voor een compleet pakket om van start te gaan met jouw beste podcast ooit.

Bestel nu de cursus voor de speciale kennismakingsprijs van € 195,00.

Wij zijn benieuwd naar jouw resultaat.

 

KRIJG DIRECT TOEGANG