OVER ONS

CREATIVITY IS THE LANGUAGE OF SUCCES. FACTORY 6 IS THE GRAMMAR.

Factory 6 Media House: Multi-Platform content creators, wij zijn verhalen versterkers.

Verhalen die verteld, gevoeld en gedeeld moeten worden. Op iedere mogelijke manier.

Wij weten als geen ander hoe je mensen raakt, beweegt, motiveert en zelfs verandert. En begrijpen hoe je aandacht krijgt, vasthoudt en weten hoe je een verhaal laat horen aan je doelgroep.

Of het nu gaat om de uitstraling van je bedrijf, de lancering van een nieuw product, cursus, podcast, evenement of film. Wij zijn er voor jouw content. Van begin tot eind. 

Altijd.

Geluid is een essentieel onderdeel van elke belevenis: Factory 6 is snel, flexibel en met een scherp begrip voor de werelden die we willen creëren. Ze zetten precies de juiste toon. Altijd.

Sjors van Roosmalen, Jora Vision B.V.

Last minute… een veel gehoorde kreet in de huidige event industrie als het gaat om introducties, bijeenkomsten , congressen en productpresentaties. Je moet flexibel zijn maar wel kwaliteit behouden maar vooral “creatief inventief” zijn. Wij hebben met Factory 6 dé partner die meedenkt, meevoelt, en altijd op tijd levert. Super boys with the right toys.

Ad de Haan, Live Legends B.V.

Factory 6 heeft the Creators Company enorm geholpen bij het opzetten van the Creators Podcast. Om te beginnen weten ze precies welke apparatuur we nodig hadden voor onze vraag. Ze helpen ook met de opstart door alles in te stellen. In de praktijk blijkt al die techniek toch vaak weer net wat meer werk te zijn dan verwacht, maar dit was nooit een probleem.  De hulp van Factory 6 werd helemaal leuk toen we onze eigen podcast tunes ontvingen. Perfect passend bij wat we willen uitdragen en de kleine aanpassingen werden zo doorgevoerd. We kunnen Factory 6 dan ook warm aanbevelen als je net als ons professioneel wilt gaan podcasten!

Ruben de Klerkx, the Creators Company

Als filmmaker krijg je in de postproductie te maken met vele zaken die samen komen. Controle freak die ik ben heb ik bij Factory 6 ervaren dat ik het los kan laten. Audio is op het einde aan de beurt maar luistert zeer nauw. Factory 6 sprong bij en had heel snel een mooie mix gemaakt. En dat is niet alles, zij zijn multi inzetbaar en maakte ook voor ons alle side presentaties voor ons congres Miracles of Music.

Pim Giel, Filmmaker en directeur Stichting Happy Motion

Factory 6 is een jong bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring.

Vanaf 1998 draaide Erik als resident DJ door het hele land met de Radio 538 en YorinFM drive-in-show. Na jaren achter de draaitafels en van hotel naar hotel ging het roer om en begon hij in 2004 te werken bij MegastadFM de opvolger van het legendarische Stadsradio Rotterdam.
Naast de radiovormgeving was hij verantwoordelijk voor de Megastad Grandslam, een van de populairste dance-programma’s in de regio.

In 2008 maakte hij de overstap naar 3FM als “Senior Station Imaging Producer”. Naast de radio-vormgeving maakte hij ook alle audio voor de evenementen van de zender, de vormgeving voor de shows van Serious Request en de 3FM Awards.

Dit was liefde op het eerste gezicht.

In 2011 besloot hij zich te specialiseren in audio voor evenementen. In de jaren daarna kwamen er van zijn hand audioproducties voor shows van ‘s wereld nummer 1 DJ Armin van Buuren tot Sensation en van het Accountantscongres in de RAI tot aan de presentaties van de nieuwe Samsung Smartphones.

Naast de creatie van audio voor evenementen is de liefde voor radio en televisie altijd gebleven. Ook voor het mixen en masteren voor radio of televisie draait Erik zijn hand niet om.

Dat hij ook het platen aan elkaar mixen niet verleerd is, hoor je elke vrijdag vanaf 21:00 op Unity.nu en Den Haag FM

Mixen terugluisteren kan hier

De roze huiskleur van Factory 6 is allesbehalve toeval.

Erik van Oosten, is sinds jaar en dag groot bewonderaar en superfan van BBC Radio 1’s Kissy Sell Out.

Het eerste grote interview en daarmee de wereldwijde doorbraak van deze mastermixer stond in Mixmag Magazine december 2009. De coverkleur was roze.

De bedrijfskleur is dus niet zomaar een kleurtje, maar een eerbetoon aan Erik’s grote held.