Factory 6 Media House

Over ons_

Factory 6

Factory 6 Media House, wij zijn verhalen versterkers.

Verhalen die verteld, gevoeld en gedeeld moeten worden. Op iedere mogelijke manier.

Wij weten als geen ander hoe je mensen raakt, beweegt, motiveert en zelfs verandert. En begrijpen hoe je aandacht krijgt, vasthoudt en weten hoe je een verhaal laat horen aan je doelgroep.

Of het nu gaat om de uitstraling van je bedrijf, de lancering van een nieuw product, cursus, podcast, evenement of film. Wij zijn er voor jouw content. Van begin tot eind.

Altijd.

Klanten over ons_

Controle freak die ik ben heb ik bij Factory 6 ervaren dat ik het los kan laten. Audio is op het einde aan de beurt maar luistert zeer nauw.

Pim Giel, Filmmaker en directeur Stichting Happy Motion

Wij hebben met Factory 6 dé partner die meedenkt, meevoelt, en altijd op tijd levert. Super boys with the right toys.

Ad de Haan, LiveLegends B.V.

Geluid is een essentieel onderdeel van elke belevenis: Factory 6 is snel, flexibel en met een scherp begrip voor de werelden die we willen creëren.

Sjors van Roosmalen, Jora Vision B.V.

Erik van Oosten_

Factory 6 Media House is een jong bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring.

Vanaf 1998 draaide Erik als resident DJ door het hele land met de Radio 538 en YorinFM drive-in-show. Na jaren achter de draaitafels en van hotel naar hotel ging het roer om en begon hij in 2004 te werken bij MegastadFM de opvolger van het legendarische Stadsradio Rotterdam. Naast de radiovormgeving was hij verantwoordelijk voor de Megastad Grandslam, een van de populairste dance-programma’s in de regio.

In 2008 maakte hij de overstap naar 3FM als “Senior Station Imaging Producer”. Naast de radio-vormgeving maakte hij ook alle audio voor de evenementen van de zender, de vormgeving voor de shows van Serious Request en de 3FM Awards.

Dit was liefde op het eerste gezicht.

In 2011 besloot hij zich te specialiseren in audio voor evenementen. In de jaren daarna kwamen er van zijn hand audioproducties voor shows van ‘s wereld nummer 1 DJ Armin van Buuren tot Sensation en van het Accountantscongres in de RAI tot aan de presentaties van de nieuwe Samsung Smartphones.

Naast de creatie van audio voor evenementen is de liefde voor radio en televisie altijd gebleven. Ook voor het mixen en masteren voor radio of televisie draait Erik zijn hand niet om.

Dat hij ook het platen aan elkaar mixen niet verleerd is, hoor je elke vrijdag vanaf 21:00 op Unity.nu

Mixen terugluisteren kan hier

Factory 6 Media House
Factory 6 Media House
Factory 6 Media House