Factory 6 Media House

Podcasts_

ON AIR!

Laat luisteraars kennis maken met je bedrijf, inspireer ze met interviews of verhalen.

Toch is het maken van echt goede podcasts een technische en creatieve uitdaging. Gelukkig hebben wij alles, maar dan ook echt alles, in huis om dit voor jou te regelen.

Dat klinkt goed, toch?

Bij Factory 6 bieden we een professionele podcast studio die we overal neer kunnen zetten. Onze studio biedt ruimte voor 4 gasten ook bieden we de mogelijkheid tot telefonische interviews en audio instarts vanaf bijvoorbeeld je eigen laptop of tablet.

Wij bieden volledige ondersteuning en begeleiding, zodat jij kunt doen waar je echt goed in bent. Podcasten.

Tijdens het maken van de podcast, kun je er ook voor kiezen om de podcast te registreren met 4K video.

Op deze manier kan jouw verhaal worden gehoord én gezien!

ONZE PODCAST STERREN

Kletsheads is een podcast over meertalige kinderen voor ouders, leerkrachten en logopedisten. Wat kun je verwachten als je je kinderen meertalig opvoedt? Waar moet je op letten? Wat helpt hun taalontwikkeling wél, en wat juist niet? Dr. Sharon Unsworth, taalwetenschapper en zelf moeder van twee (uiteraard meertalige) kinderen, gaat elke aflevering in gesprek met een andere wetenschapper of expert over de taalontwikkeling van meertalige kinderen.

In dit bijzondere jaar van de vrijwillige inzet, zet Den Haag Doet vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties extra in het zonnetje. Iedere maand worden vrijwilligers geïnterviewd over hun werkzaamheden.

Sprankelende podcast van Lucas Onderwijs over verschillende thema’s die het onderwijs raken. Blijft luisteren, blijf leren!

Een podcast die je helpt om meer te creëren. Vol inspirerende gesprekken die je activeren om meer met je ideeën, doelen en dromen te doen.

Serkan, Germain en Murat gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Commissaris van de Koning, Jaap Smit, praat je in deze podcast bij over het actuele nieuws uit de provincie. Hij doet dat in gesprek met Unity.NU presentator Rudo Slappendel. In deze eerste aflevering stelt de commissaris zich voor en wordt er onder andere gesproken aan het werkbezoek aan Zoeterwoude, het gerenoveerde provinciehuis en Prinsjesdag.

Leiden is een stad met een bruisend centrum waar veel ondernemers gehuisvest zijn.

De podcast is opgenomen door Factory 6 in de lobby van het stadhuis van Leiden.

ONZE STUDIO

SERVICE

  • Conceptontwikkeling
  • Consult
  • Opname
  • Productie
  • Audio nabewerken
  • Distributie
  • Marketing