Factory 6 Media House

Portfolio

BEEN THERE, DONE THAT, GOT THE T-SHIRT

ONETHIRD BEIJING

Het team van het innovatieve show- en designbedrijf Live Legends heeft een waanzinnig productie-ontwerp en complete visuele omgeving gecreëerd voor de gloednieuwe club One Third in Beijing, China.

Factory 6 maakte in opdracht van Live Legends 6 custom audio shows die de club van gedaante doet veranderen. Van het ontstaan naar het heden. De ambiance audio bij binnenkomst en de cutting edge audio in de lift kwamen van onze hand.

Factory 6 Media House | One Third Beijing

Het doel was om een technisch meesterwerk te produceren dat het hele concept van clubs naar nieuwe hoogtes zou brengen.

Een industriële look, boordevol stalen buizen en steenwerk en een meeslepende audiovisuele ervaring van wereldklasse om oordeelkundige internationale en lokale clientèle versteld te laten staan, een WOW gevoel te geven en compleet anders te zijn in een zeer competitieve markt.

De locatie, met een capaciteit van 1200 mensen, heeft meerdere motion-controlled elementen, waaronder een prominent bewegend brugsysteem dat boven de dansvloer in verschillende posities hangt, compleet met licht-, laser- en videotechnologie. Er zijn twee DJ booths, één op het podium en een andere die op magische wijze kan verschijnen en weer verdwijnen achter een muur.

Factory 6 Media House | One Third Beijing

Het hoofdpodium bevat een gigantische HD videowall die kan roteren in delen om een matrix van Robe Spikies aan de achterkant te onthullen.

De visuele sensatie zet zich voort in het voornaamste bargedeelte dat aan weerszijden voorzien is van prominente LED pilaren die verhoogd kunnen worden om dansers en artiesten op podia eronder te onthullen. Ook zijn er vele LED en video elementen te vinden in de gehele ruimte.

Factory 6 Media House | One Third Beijing

Twee VIP gedeeltes zijn gepositioneerd aan beide kanten van de hoofdruimte die uit het zicht gehouden of opengesteld kunnen worden om de feestgangers imposante, panoramische uitzichten te bieden van de locatie en de actie die beneden hen plaatsvindt.
One Third’s eigenaren en exploitanten wilden specifiek werken met een internationaal designteam om een uitzonderlijke omgeving te bouwen met de hoogste productiewaarden.

Date:
Category: